اموزش اشپزی و طرز تهیه آبگوشت آلو خوشمزه و سنتی خانگی:
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی همراه با استخوان ۵۰۰ گرم
- نخود خام ۱۰۰ گرم
- لوبیا سفید ۵۰ گرم
- برنج ۵۰ گرم
- آلو بخارا ده عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- سیب زمینی متوسط سه عدد
- نمک و ادویجات شامل زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت آلو :
دوستان عزیز توجه فرمایید در ابتدا دو لیتر آب را در قابلمه ای می جوشونین سپس گوشت ، برنج ، حبوبات رو به داخل قابلمه اضافه کنین ، بعد مدتی کف سیاه رنگی روی آب جمع میشه ، برای خوشرنگ شدن آبگوشت این کف رو از روی آب جمع کنین و پیاز و ادویجات رو اضافه کنین.
وقتی گوشت و سایر مواد پخته شد ، سیب زمینی خرد شده ، آلو و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنین و به مدت بیست دقیقه دوباره روی حرارت قرار بدین ، بعد از گذشت این زمان که سیب زمینی ها پخته شد و همگی مواد با یکدیگر مزه دار شدن آبگوشت شما آماده است .