• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آبگوشت آلو : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان سنتی

    طرز تهیه آبگوشت آلو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه آبگوشت آلو خوشمزه و سنتی خانگی:

    مواد لازم:

    • گوشت گوسفندی همراه با استخوان ۵۰۰ گرم
    • نخود خام ۱۰۰ گرم
    • لوبیا سفید ۵۰ گرم
    • برنج  ۵۰ گرم
    • آلو بخارا ده عدد
    • پیاز متوسط یک عدد
    • سیب زمینی متوسط سه عدد
    • نمک و ادویجات شامل زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز
    • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری

    دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت آلو :

    دوستان عزیز توجه فرمایید در ابتدا دو لیتر آب را در قابلمه ای می جوشونین سپس گوشت ، برنج ، حبوبات رو به داخل قابلمه اضافه کنین ، بعد مدتی کف سیاه رنگی روی آب جمع میشه ، برای خوشرنگ شدن آبگوشت این کف رو از روی آب جمع کنین و پیاز و ادویجات رو اضافه کنین.

    وقتی گوشت و سایر مواد پخته شد ، سیب زمینی خرد شده ، آلو و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنین و به مدت بیست دقیقه دوباره روی حرارت قرار بدین ، بعد از گذشت این زمان که سیب زمینی ها پخته شد و همگی مواد با یکدیگر مزه دار شدن آبگوشت شما آماده است .

    طرز تهیه آبگوشت آلو

    About The Author