• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه تاکو مکزیکی – آموزش درست کردن غذای مکزیکی

    طرز تهیه تاکو مکزیکی

    آموزش درست کردن و طرز تهیه تاکو مکزیکی :

    بریم سراغ یه رسپی تند و تیز ولی سبک
    تاکو سه بخش داره
    یه نون ترتیلا (که ما از همون لواش استفاده میکنیم، یا خودمون یه نون نازک درست میکنیم)
    یه مواد میانی که قابل تغییره و بیسش ‌گوشته
    و یه سالاد

    طرز تهیه تاکو مکزیکی :

    سالادش شامل پیاز و گوجه و فلفل تند و گاهی کاهو بنا به سلیقه میشه، به این ترکیب آبلیمو اضافه میکنیم میزاریم کنار

    برای مواد میانی
    اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیر (اختیاریه من خودم دوس ندارم) تفت میدیم
    ادویه میزنیم که بوی گوشتو بگیره، حتما پاپریکا بزنید محشره
    بعد بهش فلفل دلمه اضافه میکنیم
    میزاریم خوب سرخ بشه و در آخر چند لایه پنیر گودا میریزیم و هم میزنیم

    حالا مواد و میریزیم تو نون های گرد برش داده شده و برشته و روش سالاد میریزیم
    تاکوی خفن ما آمادس
    نوش‌جان

    طرز تهیه تاکو مکزیکی

    About The Author