• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی شیرینی قرابیه سیب – طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ترکیه ای مثل بیرون

    رسپی شیرینی قرابیه سیب

    رسپی شیرینی قرابیه سیب:

    مواد لازم:

    • لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.
    • 1 پاکت (250 گرم) مارگارین (کره هم میشه استفاده کرد)
    • یک قاشق غذاخوری ماست
    • 1 عدد تخم مرغ
    • نصف استکان شیر
    • 1 لیوان پودر شکر
    • یک لیوان نشاسته
    • 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل یا وانیل خالص کمی
    • آرد (در حدی اضافه کنید که خمیر نرمی به دست آید)

    مواد میانی:

    • 3 عدد سیب
    • 3 قاشق غذاخوری پودر شکر یا شکر دانه ریز
    • نصف لیوان گردو
    • 1 قاشق مرباخوری دارچین (در صورت تمایل)

    رسپی قرابیه سیب:

    ابتدا مواد میانی را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. ابتدا سیب ها را رنده کنید و در ماهیتابه ای روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. سپس پودر شکر و یا شکر دانه ریز را اضافه کنید و یکی دوبار هم بزنید و بعد گردوی خرد شده و دارچین را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.


    برای تهیه خمیر در یک کاسه، مارگارین، تخم مرغ، ماست و شیر را بریزید و مخلوط کنید سپس پودر شکر، نشاسته، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. خمیر نرمی بدست می‌آید که به دست نمی‌چسبد. با ورق زدن تصاویر نحوه پیچیدن قرابیه ها را ببینید. قرابیه ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی کمی تغییر رنگ دهند، بپزید. از فر خارج کرده و پس از خنک شدن کامل روی آنها پودر شکر الک کنید. نوش جان

    About The Author