آموزش درست کردن و طرز تهیه تاکو مکزیکی :
بریم سراغ یه رسپی تند و تیز ولی سبک
تاکو سه بخش داره
یه نون ترتیلا (که ما از همون لواش استفاده میکنیم، یا خودمون یه نون نازک درست میکنیم)
یه مواد میانی که قابل تغییره و بیسش گوشته
و یه سالاد
طرز تهیه تاکو مکزیکی :
سالادش شامل پیاز و گوجه و فلفل تند و گاهی کاهو بنا به سلیقه میشه، به این ترکیب آبلیمو اضافه میکنیم میزاریم کنار
برای مواد میانی
اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیر (اختیاریه من خودم دوس ندارم) تفت میدیم
ادویه میزنیم که بوی گوشتو بگیره، حتما پاپریکا بزنید محشره
بعد بهش فلفل دلمه اضافه میکنیم
میزاریم خوب سرخ بشه و در آخر چند لایه پنیر گودا میریزیم و هم میزنیم
حالا مواد و میریزیم تو نون های گرد برش داده شده و برشته و روش سالاد میریزیم
تاکوی خفن ما آمادس
نوشجان