• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فالوده هندوانه : آموزش درست کردن فالوده خونگی

    طرز تهیه فالوده هندوانه

    آموزش درست کردن و طرز تهیه فالوده هندوانه:

    مواد لازم:

    • عرق نسترن یا آب نصف پیمانه
    • پودر ژلاتین دو قاشق سوپ‌خوری
    • فالوده نیم کیلو
    • شكر صد گرم
    • آب هندوانه پانصد میلی‌لیتر یا دو پیمانه

    طرز تهیه فالوده هندوانه :

    هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید.

    شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود.

    پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود.

    فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید.

    ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و كف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آب‌جوش بگزارید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

    راااااستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین

    نوش جان

    طرز تهیه فالوده هندوانه

    About The Author