آموزش درست کردن و طرز تهیه ترافل گیلاس:
مواد لازم:
- نشاسته ذرت (پودرشده): ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
- شکر: یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
- شیر (سرد): دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
- تخم مرغ: ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
- وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
- کره: ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
- کمپوت گیلاس (خرد شده): به مقدار لازم
- رولت: به مقدار لازم
طرز تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته، آرد و شکر را در تابهای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کِرِمرنگ شود.
سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.
از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود.
در آخـر گیلاسها را اضافه کنید.
در ظرف مورد نظر برشهای رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.