• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ترافل گیلاس : آموزش درست کردن دسر خوشمزه و آسون

    طرز تهیه ترافل گیلاس

    آموزش درست کردن و طرز تهیه ترافل گیلاس:

    مواد لازم:

    • نشاسته ذرت (پودرشده): ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
    • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
    • شکر: یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
    • شیر (سرد): دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
    • تخم مرغ: ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
    • وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
    • کره: ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
    • کمپوت گیلاس (خرد شده): به مقدار لازم
    • رولت: به مقدار لازم

    طرز تهیه ترافل گیلاس:

    نشاسته، آرد و شکر را در تابه‌ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.

    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کِرِمرنگ شود.

    سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

    مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ‌ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.

    از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود.

    در آخـر گیلاس‌ها را اضافه کنید.

    در ظرف مورد نظر برش‌های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

    طرز تهیه ترافل گیلاس

    About The Author