• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت شیرینی گردویی : طرز تهیه به روش آسان در خانه

    دستور پخت شیرینی گردویی

    دستور پخت شیرینی گردویی :

    مواد خمیر:

    • 3 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شیر
    • یک لیوان روغن مایع
    • یک قاشق عذاخوری سرکه
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • نشاسته یک قاشق غذاخوری
    • پکینگ پودر یک قاشق
    • آرد 4-4/5 لیوان
    • برای باز کردن خمیر
    • 4 قاشق نشاسته

    برای دلخل خمیر:

    • گردو

    برای روی شیرینی:

    •  200 گرم کره ی آب شده

    مواد شربت:

    • 3 لیوان آب
    • سه لیوان پودر شکر
    • سه قطره آبلیمو

    دستور پخت شیرینی گردویی:

    آب و شکر را مخلوط کرده تا حل شدن شکر با قاشق هم میزنیم. بعد روی حرارت گذاشته بعد از جوش آمدن آبلیمو اضافه میکنیم و حرارت را کم کرده 10دقیقه می پوشانیم. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا هم دمای محیط شود.
    داخل یک کاسه تمام مواد خمیر به جز آرد و پکینگ پودر را مخلوط میکنیم و آرد و پکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.


    خمیر را به اندازه نارنگی چانه میزنیم و روی سطح کار نشاسته می پاشیم . با کمک وردنه به اندازه بشقاب باز می کنیم و از گردو روی خمیر گذاشته مانند فیلم تا میکنیم و برعکس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم و کره ی آب شده را روی شیرینی ها پخش میکنیم در فری که از قبل روی 190درجه گرم شده حدود 20دقیقه با کنترل تا طلایی شدن روی خمیرها می پزیم 5-6بعد از خارج کردن از فرشربت سرد شده را روی شیرینی ها میریزیم و می گذاریم تا شربت کاملا جذب شود.
    نوش جان

    دستور پخت شیرینی گردویی

    About The Author