• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    راتاتویی با گوشت چرخ کرده : دستور پخت غذای فرانسوی خوشمزه

    راتاتویی با گوشت چرخ کرده

    دستور پخت راتاتویی با گوشت چرخ کرده:

    سلام مهربونا؛ راتاتویی یک غذای فرانسوی  گیاهیِ که من طبق ذائقه خودمون کمی گوشت بهش اضافه کردم امیدوارم خوشتون بیاد و امتحان کنید

    مواد لازم:

    • بادمجان ٢ عدد بزرگ
    • سیب زمینی ٢عدد
    • کدو سبز ۳ عدد متوسط
    • پیاز١ عدد متوسط
    • گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
    • آویشن ۱ قاشق چایخوری
    • هویج ٢عدد
    • گوشت چرخ‌کرده در صورت تمایل (با پیاز رنده شده، نمک، ادویه، زردچوبه هم میزنیم)

    برای سس:

    • نمک و فلفل سیاه و آویشن و پونه و ریحون به میزان لازم
    • رب گوجه ١ ق
    • گوجه رنده شده ١عدد
    • آب یک لیوان
    • روغن یک فنجان
    • سس گوجه ١ ق
    • سیر و پیاز سرخ شده در صورت تمایل

    طرز تهیه راتاتویی با گوشت چرخ کرده :

    رب و گوجه را همراه روغن کمی تفت می‌دهیم. نمک و فلفل و آویشن و پونه و سس گوجه را به سس اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد،، سس گوجه ما آماده است.

    سبزیجات را برش های نازک میزنیم و کنار هم توی ظرف مورد نظر میچینم. گوشت را هم ما بین سبزیجات قرار می‌دهیم، سس آماده شده را روی سبزیجات می ریزیم و روی ظرف را با فویل آلومنیوم پوشانده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم..بعد از این زمان چکشون کنین و وقتی پختن فویل و بردارین و بازم یکم تو فر بذارین تا آب اضافی راتاتوی کشیده بشه و یکم رو سبزیا رنگ عوض کنن و طلایی بشن من کمی پنیر پارمزان هم روی مواد ریختم،
    عکسها رو ورق بزنید به همین راحتی و خوشمزگی

    راتاتویی با گوشت چرخ کرده

    About The Author