• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوفته با سس مخصوص : طرز تهیه غذای خوشمزه در خانه

    کوفته با سس مخصوص

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته با سس مخصوص :

    مواد لازم:

    • ۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده
    • در مرحله اول :‌
    • ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک‌
    • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا‌
    • ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • ‌۲ قاشق چای‌خوری زیره سبز‌
    • ۱ قاشق چای‌خوری سرصاف جوش شیرین‌
    • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

    • در مرحله دوم :‌
    • ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک‌
    • یک چهارم لیوان آب
    • ‌۱ عدد پیاز متوسط‌
    • ۳ حبه سیر درشت
    • برای سس‌
    • ۱ قاشق چای‌خوری پر سس فلفل‌
    • ۱ عدد گوجه متوسط رنده شده‌
    • ‌۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • ‌۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا

    دستور پخت کوفته با سس مخصوص :

    در ابتدا به گوشت چرخکرده، نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، جوش شیرین و آب لیمو را اضافه کنید. حداقل ۵، ۶ دقیقه ورز دهید.‌ سپس رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت ۴ ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال درآورده و پودر نان خشک، یک چهارم لیوان آب، پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و دوباره، سه چهار دقیقه ورز دهید. بعد با دست کوفته‌های دراز درست کنید. روی کوفته‌ها را بپوشانید و دوباره ۴ ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت بعد از این مدت می‌توانید کوفته‌ها را سرخ کنید.‌


    برای سرخ کردنشان در تابه مقداری روغن زیتون بریزید، وقتی داغ شد کوفته ها را بریزید. روی حرارت بالا، با تکان دادن تابه بگذارید کوفته‌ها تفت بخورد و تغییر رنگ دهد. سپس در تابه را بگذارید، روی حرارت متوسط روبه بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید.‌
    مواد سس را با هم مخلوط کنید و در کنار کوفته‌ها سرو کنید. نوش جان

    کوفته با سس مخصوص

    About The Author