• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوای خندان : آموزش پخت شیرینی خوشمزه و آسان در خانه

    طرز تهیه باقلوای خندان

    اموزش درست کردن و طرز تهیه باقلوای خندان خوشگل و خوشمزه در خانه :

    خیلی برخلاف باقلواهای دیگه راحته و بدون دردسر و ی شیرینی خوشمزه لاکچری

    مواد مورد نیاز :

    • تخم مرغ 3 عدد
    • آرد 3 لیوان
    • شکر سابیده 1 لیوان
    • روغن جامد آب شده 1 لیوان
    • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • وانیل 1/3 قاشق چایخوری

    مواد فیلینگ:
    پسته پودر شده ۲ پیمونه

    شکر ۱.۲ پیمونه

    هل بمقدارلازم

    شیر عسل برا خمیر کردن ب مقدار لازم

    طرز تهیه باقلوای خندان:

    ابتدا تخم مرغ ها را چند دقیقه با همزن میزنیم
    سپس شکر را اضافه کرده و باز کمی میزنیم، بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم و در آخر کار روغن و آرد را
    تا جایی که خمیر جمع بشه سپس ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست آید

    بعد با دست گلوله های کوچکی (به اندازه فندق) درست کرده و در قالب مخصوص بادام روسی میگذاریم
    بعد قالب رو میبندیم و ی کوچولو فقط ی کوچولو فشار میدیم به همان حالت روی شعله اجاق گاز میزاریم هر چند لحظه قالب را برعکس میکنیم تا هر در طرف آن برشته شود

    حدودا ۴ دقیقه طول میکشه

    حین پخت کمی از خمیر از قالب بیرون خواهد زد که میتونین پاک کنین یا به همان حالت بزارین باشه

    بعد قالب را از روی گاز برداشته وآنرا باز میکنیم وبادوم ها را بیرون میاوریم
    اگه اضافات داشت بگیرین

    بعد که کال های بادام رو درست کردیم مغز پسته رو با شیر عسل خمیر میکنیم . شکل اشک می دهیم (مغز پسته) داخلش میزاریم و دو تا قسمت بادام رو روش قرار میدیم چون خمیر حالت شیره ای داره میچسبه اگه نمیچسبه وسط کالها رو قبل گذاشتن پسته کمی شیر عسل بزنین

    طرز تهیه باقلوای خندان

    About The Author