• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت سوپ سبزیجات

    دستور پخت سوپ سبزیجات

    سوپ سبزیجات کم کربوهیدرات کلاسیک برای مطابقت با ذائقه شما همه کاره است.
    این سوپ سبزیجات خانگی غذای مناسبی است که می‌خواهید زمانی که به دنبال لذت بردن از یک وعده غذایی یا میان‌وعده سریع هستید در یخچال خود داشته باشید.

    سوپ سبزیجات برای کاهش وزن آسان است. بسیاری از افرادی که رژیم دارند برای همیشه به دنبال چیزی هستند که بین وعده های غذایی خود را سیر نگه دارد، هیچ چیز مانند یک کاسه سوپ گرم برای پر کردن شکم وجود ندارد.

    می توانید آن را به عنوان غذای اصلی با غذای پروتئینی مورد علاقه خود مانند مرغ سوخاری، سالمون پخته شده یا استیک سرو کنید.

    مواد مورد نیاز

    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 2 عدد پیاز، خرد شده
    • 1/2 فنجان کرفس خرد شده
    • 2 عدد هویج متوسط پوست کنده و خرد شده
    • 6 حبه سیر ریز خرد شده
    • 2 عدد کدو سبز خرد شده
    • 10 اونس (300 گرم) لوبیا سبز تازه برش داده شده به قطعات 2.5 سانتی
    • 10 اونس (300 گرم) گل کلم
    • 4 فنجان برگ کلم خرد شده، شسته شده (حدود 1/4 گل کلم)
    • 2 لیتر آب گوشت گاو کم سدیم (می توانید از آب مرغ یا سبزیجات استفاده کنید)
    • 2 قاشق چایخوری پودر آبگوشت گاو، (می توانید از مرغ یا سبزیجات استفاده کنید)
    • 1 قاشق چای خوری فلفل (در صورت تمایل )
    • 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم
    • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    • 4 فنجان برگ های اسفناج شسته شده
    • 1/4 فنجان برگ جعفری تازه خرد شده
    • 2 قاشق چایخوری آب لیموی تازه

    دستور پخت سوپ سبزیجات

    • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ با کف سنگین روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. پس از داغ شدن، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. حدود 8 دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کنند.
    • سیر را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید . سپس کدو سبز و لوبیا سبز را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید.
    • گل کلم و برگ کلم را داخل آن بریزید. آب مرغ / گوشت / سبزیجات را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن، با ادویه مرغ/گوشت/ سبزیجات و فلفل مزه دار کنید. تست مزه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    • حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و حدود 20 دقیقه تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. برگ های اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید بپزدد.
    • از روی حرارت بردارید و جعفری و آبلیمو را اضافه کنید.
    • چاشنی ها را تنظیم کنید. بلافاصله سرو کنید.
    دستور پخت سوپ سبزیجات

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author