• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کرم انجیر + نکات کلیدی

    طرز تهیه کرم انجیر

    فصل انجیرپزون بود یه زمانی این موقع از سال، اما امسال…چی بگم؟؟؟ غم و غصه و اتفاقات بد که تمومی نداره… پس بیاین دسر انجیر بپزیم شاید یه کم دلمون شاد شد!

    اگه حوصله پختن کمپوت انجیر ندارین، کمپوت انجیر آماده رو تو فروشگاها دیدم، البته انجیر زرده اکثرا اما خوب چه فرقی میکنه؟ انجیره دیگه!

    مواد مورد نیاز:

    • انجیر ۱۵ تا ۲۰ عدد
    • شکر ۱ لیوان
    • آب ۱ لیوان
    • گلاب ۲ قاشق سوپخوری
    • هل دو عدد

    مواد لازم برای کرم:

    • شیر ۲ لیوان
    • نشاسته ذرت ۱/۲ ۲ قاشق سوپخوری
    • شربت انجیر حدود نصف لیوان
    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پسته یا گردوی خرد شده مقداری برای سرو

    طرز تهیه کرم انجیر

    آب، شکر و هل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. انجیرها را داخل شربت داغ بریزید تا حدود ده دقیقه یا تا زمانی که حالت کمپوت پیدا کنند بپزد. گلاب را اضافه کنید و انجیر را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.

    چند عدد از انجیرها را برای تزیین لیوان دسر کنار بگذارید و بقیه را از شربت خارج و له کنید.
    حدود نصف لیوان از شربت را برای تهیه کرم کنار بگذارید.

    برای تهیه کرم، شیر سرد را به تدریج به نشاسته اضافه و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. نصف لیوان شربت انجیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. خامه را اضافه و هم بزنید تا مواد یکدست شود. کرم را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.

    کف لیوانهای سرو مقداری از پوره انجیر بریزید، سپس دیواره‌های لیوان را برشهای کمپوت انجیر تزیین کنید و لایه‌ای از کرم روی پوره انجیر بریزید.

    لیوانها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و به هنگام سرو روی آنها مقداری پسته یا گردوی خرد شده بپاشید.

    طرز تهیه کرم انجیر

    About The Author