طرز تهیه کوکوی هویج – دستور پخت کوکوی هویج خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه کوکوی هویج:

طرز تهیه کوکوی هویج

طرز تهیه کوکوی هویج :

مواد لازم :

  • هویج رنده شده دو پیمانه
  • تخم مرغ چهار تا پنج عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نمک، زردچوبه و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج‌هایی را که با رنده ریز رنده کرده‌اید، داخل ظرفی بریزید.

پیاز را هم درون آن رنده کنید.

حالا باید تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید.

سپس مواد را با تخم‌مرغ‌هایی که مخلوط شده است، ترکیب کنید و نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای زردچوبه، کمی زعفران آب‌کرده در مایه کوکو بریزید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

بعد مقداری روغن داخل ماهی‌تابه بریزید و مواد کوکو را درون روغن ریخته و در ظرف را بگذارید.

بعد از مدتی در قابلمه را برداشته و کوکو را برش دهید. وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ و آماده شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شده و غذا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image