طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۲۲۰ گرم
- آرد ۱۹۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
- عسل ۲۲ گرم
- وانیل ۱ ق چ
- پودر کاکائو ۲۲ گرم
- کره ی آب شده ۶۰ گرم
- شیر ۹۰ گرم
دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی:
تخم مرغها و شکر را داخل کاسه ریخته و روی بخار آب قرار میدیم و دائم هم میزنیم تا وقتی دست میزنیم گرم شده باشد. وانیل را اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه. آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را باهم الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم( باکمترین درجه ی همزن) کره و شیر را باهم مخلوط میکنیم. کمی از مواد را داخلش می ریزیم و هم میزنیم و به آرامی به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
در قالب ۲۰ سانتی در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه قرار میدیم.
مواد لازم برای باترکریم سوئیسی
- سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- کره ی همدمای محیط ۲۲۵ گرم
- وانیل
سفیده و شکر را روی بخار آب دائم هم میزنیم؛ تا وقتیکه شکررا بین انگشتان حس نکنیم، با همزن میزنیم تا وقتیکه مرنگ دیگه گرم نباشه؛ وانیل را اضافه کرده و حالا قطعات کره را آهسته و با فاصله اضافه میکنیم.