• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک اسفنجی شکلاتی : دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه

    کیک اسفنجی شکلاتی

    طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۶ عدد
    • شکر ۲۲۰ گرم
    • آرد ۱۹۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱ ق چ
    • عسل ۲۲ گرم
    • وانیل ۱ ق چ
    • پودر کاکائو ۲۲ گرم
    • کره ی آب شده ۶۰ گرم
    • شیر ۹۰ گرم

    دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی:

    تخم مرغها و شکر را داخل کاسه ریخته و روی بخار آب قرار میدیم و دائم هم میزنیم تا وقتی دست میزنیم گرم شده باشد. وانیل را اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه. آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را باهم الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم( باکمترین درجه‌ ی همزن) کره و شیر را باهم مخلوط میکنیم. کمی از مواد را داخلش می ریزیم و هم میزنیم و به آرامی به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
    در قالب ۲۰ سانتی در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه قرار میدیم.

    مواد لازم برای باترکریم سوئیسی

    • سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم
    • شکر ۲۰۰ گرم
    • کره ی همدمای محیط ۲۲۵ گرم
    • وانیل

    سفیده و شکر را روی بخار آب دائم هم میزنیم؛ تا وقتیکه شکررا بین انگشتان حس نکنیم، با همزن میزنیم تا وقتیکه مرنگ دیگه گرم نباشه؛ وانیل را اضافه کرده و حالا قطعات کره را آهسته و با فاصله اضافه میکنیم.

    کیک اسفنجی شکلاتی

    About The Author