کیک اسفنجی شکلاتی – دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی:

کیک اسفنجی شکلاتی

دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی:

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر ۲۲۰ گرم
  • آرد ۱۹۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ
  • عسل ۲۲ گرم
  • وانیل ۱ ق چ
  • پودر کاکائو ۲۲ گرم
  • کره ی آب شده ۶۰ گرم
  • شیر ۹۰ گرم

تخم مرغها و شکر را داخل کاسه ریخته و روی بخار آب قرار میدیم و دائم هم میزنیم تا وقتی دست میزنیم گرم شده باشد؛ وانیل را اضافه کرده و باهمزن میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه، آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را باهم الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم( باکمترین درجه‌ ی همزن)کره و شیر را باهم مخلوط میکنیم، کمی از مواد را داخلش ریخته و هم میزنیم و به آرامی به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
در قالب ۲۰ سانتی در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه قرار میدیم.

مواد لازم برای باترکریم سوئیسی

  • سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • کره ی همدمای محیط ۲۲۵ گرم
  • وانیل

سفیده و شکر را روی بخار آب دائم هم میزنیم ؛ تا وقتیکه شکررا بین انگشتان حس نکنیم، با همزن میزنیم تا وقتیکه مرنگ دیگه گرم نباشه ؛ وانیل را اضافه کرده و حالا قطعات کره را آهسته و با فاصله اضافه میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image