• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ماهی با سس کاری : آموزش درست کردن ماهی خوشمزه و آسون

    ماهی با سس کاری

    دستور پخت ماهی با سس کاری:

    سلام دوستای خوبم حالتون چطوره امیدوارم اول هفتتون پر انرژی و خوب شروع کروه باشید.
    امروز میخوام رسپی این ماهی فوق العاده خوشمزه و سالم بهتون بگم که درست کنید و لذتش ببرید

    مواد مورد نیاز:

    • ۱ عدد پیاز درشت
    • ۳حبه سیر
    • ۱ لیوان پوره گوجه فرنگی
    • یک ق م رب گوجه
    • ۱ دسته گشنیز
    • ۲ق غ خامه ترش
    • ادویه. فلفل قرمز. پودر کاری. فلفل سیاه. تخم گشنیز. زردچوبه

    طرز تهیه ماهی با سس کاری:

    پیاز نگینی خرد میکنیم. به همراه سیر خرد شده سرخ میکنیم. بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم تفت میدیم و ادویه هارو به میزان ذائقه میزنیم. چند دقیقه هم با ادویه ها تفت میدیم و پوره گوجه رو اضافه میکنیم. در تابه مون رو میزاریم و اجازه میدیم تا آب گوجه ها کامل کشیده شه. وقتی سسمون غلیظ شد در آخر بهش خامه و گشنیز های خرد شدمون اضافه میکنیم .


    ماهی رو که از قبل با نمک و روغن زیتون، فلفل سیاه و لیمو ترش مزه دار کردین داخل فویل میپیچیم و به مدت ۱ ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ میگذاریم. بعد از ۱ ساعت از فر خارج میکنیم و اگر پخته بود سسی که آماده کردیم روش میریزم و یک ربع دیگه داخل فر قرار میدیم تا طعم سس کاملا به خرد ماهی بره. البته بعد از ریختن سس دیگه لازم نیست فویل رو ببندین .

    نکته. من شکم ماهی رو با پیاز و لیموی حلقه شده پر کردم

    ماهی با سس ماهی

    About The Author