• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بادمجان شکم پر گیلانی : دستور پخت غذای شمالی خوشمزه و آسون

    بادمجان شکم پر گیلانی

    دستور پخت بادمجان شکم پر گیلانی :

    • بادمجون قلمی ۵ عدد
    • گردو پودر شده ۳ ق سوپخوری
    • پیاز متوسط ۱ عدد
    • رب انار ۲ قاشق سر پر
    • سبزی خشک محلی‌شمال(چوچاق و خالیواش) جمعا ۳ قاشق
    • گوجه فرنگی ۳ عدد
    • نمک و فلفل سیلاه و زردچوبه به مقدار کافی
    • روغن زیتون کمی

    طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی :

    خوب ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید ولی کلاهکشون رو نبرید.
    یه شکاف کوچیک از بالا تا پایین شکم بادجون بزنید و توی زوغن سرخش کنید.
    حالا تو همون تابه پیاز رو نگینی کنید و تفت بدین، سبک که شد گردو و سبزی ها و رب انار و ادویه ها و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنید.


    ۱ دقیقه تفت بخوره کافیه چون رب انار تلخ میشه زیاد تر بمونه.
    حالا ۲/۳ از مواد رو از تابه درمیاریم و توی یه کاسه میریزیم.
    روی مابقی مواد توی ماهیتابه دو‌تا لیوان سر خالی اب میریزیم و میزاریم جوش بیاد.
    تو این فاصله هم شکم بادمجون ها رو با موادی که اماده کردیم پر مسکنیم و بعد بادمجون هارو کنار هم تپی تابه میچینیم.(تنگ هم بزارید که وا نرن)


    گوجه ها رو هم نصف کرده اطراف بادمجون ها رو باهاش پر کنید.
    در ماهیتابه رو بزارین و حرارتش رو متوسط کنید.
    بهش اجازه بدین تا برنجتون دم میکشه اونم بپزه و ابش رو بکشه و جا بیافته.
    روی برنجتون هم که داره دم میکشه زعفرون دم کرده بدین تا یه برنج زعفرونی خوشگل و خوشمزه داشته باشین( توصیه میکنم تو برنجتون حتما برنج دودی بزنین، معرکش میکنه)

    بادمجان شکم پر گیلانی

    About The Author