طرز تهیه بستنی سنتی خونگی با روش آسان:

مواد مورد نیاز:
- شیر پرچرب سه لیوان
- خامه صبحانه یک لیوان
- گلاب 1/3 لیوان
- زعفران دم کرده غليظ 2 قاشق سوپخوری
- شکر 1و1/3 لیوان
- ثعلب با کیفیت 2 قاشق مرباخوری
- شکلات یا گردو یا پودر پسته برای تزئین
اموزش درست کردن بستنی سنتی خونگی:
شكر و ثعلب را در کاسه ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.شیر را در قابلمه رو حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید و ثعلب و شکر را کم کم اضافه و مدام و سريع با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب و شکر کاملا حل شده و ثعلب گلوله نشود.
در آخر برای 3 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شير کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شده و کم کم به محتویات قابلمه اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس گلاب و زعفران غليظ را بیفزائید و هم بزنید. و اگه دوست دارید شکلاتی بشه در این مرحله مقداری پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید اگه هم دوست دارید سفید و ساده باشه هیچی اضافه نکنید. (من موادونصف کردم نصف سفید ونصف زعفرونی) سپس مایه بستنی را صاف کرده و در کاسه ترجیحا استیل ریخته و در کاسه یخ قرار دهید. و برای انتقال بهتر سرما توسط یخ بهتر است روی یخها مقداری نمک بپاشید. گاهی هم بزنید تا بستی کاملا خنک شده و کمی خودش را بگیرد.
سپس ظرف بستنی را در فریزر قرار دهید و هر 30 تا 45 دقیقه یکبار از فریزر درآورده و از اطراف هم بزنید. این کار را چندین مرحله تکرار کنید تا بستنی خودش را بگیرد و هنگام هم زدن از کاسه جداشود. این مراحل چندین ساعت طول می کشد (بستگی به فریزر دارد). بعد از اینکه خودش را گرفت در ظرف در بسته به مدت حداقل ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد به دلخواه تزئین کنید.