• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بستنی سنتی خونگی : طرز تهیه بستنی سنتی با روش آسان

    بستنی سنتی خونگی

    طرز تهیه بستنی سنتی خونگی با روش آسان:

    مواد مورد نیاز:

    • شیر پرچرب سه لیوان
    • خامه صبحانه یک لیوان
    • گلاب 1/3 لیوان
    • زعفران دم کرده غليظ 2 قاشق سوپخوری
    • شکر 1و1/3 لیوان
    • ثعلب با کیفیت 2 قاشق مرباخوری
    • شکلات یا گردو یا پودر پسته برای تزئین

    اموزش درست کردن بستنی سنتی خونگی:

    شكر و ثعلب را در کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. شیر را در قابلمه رو حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید. ثعلب و شکر را کم کم اضافه کنید و مدام و سريع با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب و شکر کاملا حل شده و ثعلب گلوله نشود.


    در آخر برای 3 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شير کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید.
    خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شده و کم کم به محتویات قابلمه اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.


    سپس گلاب و زعفران غليظ را بیفزائید و هم بزنید. و اگه دوست دارید شکلاتی بشه در این مرحله مقداری پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید اگه هم دوست دارید سفید و ساده باشه هیچی اضافه نکنید. (من مواد رو نصف کردم نصف سفید و نصف زعفرونی) سپس مایه بستنی را صاف کنید و در کاسه ترجیحا استیل بریزید و در کاسه یخ قرار دهید. و برای انتقال بهتر سرما توسط یخ بهتر است روی یخ ها مقداری نمک بپاشید. گاهی هم بزنید تا بستی کاملا خنک شود و کمی خودش را بگیرد.

    سپس ظرف بستنی را در فریزر قرار دهید و هر 30 تا 45 دقیقه یکبار از فریزر درآورده و از اطراف هم بزنید. این کار را چندین مرحله تکرار کنید تا بستنی خودش را بگیرد و هنگام هم زدن از کاسه جدا شود. این مراحل چندین ساعت طول می کشد (بستگی به فریزر دارد). بعد از اینکه خودش را گرفت در ظرف در بسته به مدت حداقل ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد به دلخواه تزئین کنید.

    بستنی سنتی خونگی

    About The Author