• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترشی لیته بادمجان خانگی : آموزش درست کردن ترشی خوشمزه

    ترشی لیته بادمجان

    آموزش جا انداختن ترشی لیته بادمجان:

    بسیارخوشمزه و سريع که چند روز بعد از درست کردن میتونید استفاده کنید و لذت ببرید

    مواد لازم:

    • بادمجان ۱ کیلو
    • سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون شوید و نعناع)
    • فلفل‌ دلمه‏ سبز و قرمز هرکدام یک عدد
    • سیر یک بوته
    • فلفل سبز و قرمز تند به میزان دلخواه،
    • هویج ٣ عدد
    • گوجه فرنگی ۲ عدد
    • سرکه به اندازه‌ای که روی مواد رابگیرد
    • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
    • نعناع و پونه خشک هرکدام یک قاشق مرباخوری
    • سیاه دانه، یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با روش آسان:

    بادمجان‌ها‏ را پوست گرفته و به‌همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار ‏دهید تا آب آن خارج شود. بادمجانها را ریز خرد کرده و ساطوری کنید. هویج، گوجه فرنگی، فلفل‌ دلمه‌ای سبز و قرمز و فلفل‌ سبز تند را چرخ کرده یا در غذا ساز خرد کنید و به، بادمجان و سیر رنده شده اضافه ‏کنید. سبزی معطر، زردچوبه، سیاه دانه و نعناع و پونه‌ ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله به اندازه لازم، نمک و سرکه را به همه‌ ی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرف‌ های شیشه‌ای بریزید و در جای خنک یا در یخچال نگه‌ داری کنید.
    نکته: میتوانید بادمجان ها را کبابی کنید،

    ترشی لیته بادمجان

    About The Author