• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی پیتزای گوشت و قارچ : آموزش درست کردن مثل رستوران

    رسپی پیتزای گوشت و قارچ

    طرز تهیه و رسپی پیتزای گوشت و قارچ مثل رستوران ها:

    طرزتهیه خمیرجادویی

    • آرد سه پیمانه پر ( ممکن است آرد بیشتر مصرف شود)
    • تخم مرغ یک عدد
    • روغن مایع شش قاشق غذاخوری
    • نمک یک قاشق چایخوری
    • شکر دو قاشق چایخوری
    • شیر یک پیمانه
    • خمیر مایه فوری سه قاشق چایخوری

    رسپی پیتزای گوشت و قارچ با روش آسان:

    شیر حتما ولرم باشه خمیر مایه و شکر رو به شیر اضافه کنید و مخلوط کنید و روی آن رو به مدت ۵ دقیقه بپوشانید تا خمیر مایه عمل کند. در ظرفی تخم مرغ، روغن و نمک رو با همزن دستی بزنید. خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه کنید آرد رو کم‌کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود روی سطح کار آرد بپاشید و با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید ده دقیقه ورز دهید سپس خمیر رو داخل ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن رو بپوشانید. به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.


    طرزتهیه مواد گوشتی:
    پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با پیاز تفت دهید نمک و ادویه رو اضافه کرده ، سپس قارچ رو اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد فلفل‌دلمه‌ای خرد شده رو اضافه کنید. وقتی سرخ شد آماده است .


    طرزتهیه سس پیتزا:


    گوجه فرنگی ها رو شسته و رنده کنید. مقداری ریحان خردشده اضافه کنید. داخل تابه ای کمی روغن زیتون و سیر خردشده بریزید کمی تفت داده و بعد گوجه فرنگی های رنده شده و مقداری رب گوجه اضافه کرده و تفت دهید نصف قاشق غذاخوری شکر ،کمی نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و کمی آویشن اضافه کرده و تفت دهید وقتی مواد به غلظت مناسب رسید حرارت رو خاموش کنید.


    وقتی خمیر آماده شد دوباره کمی ورزبدید بعد داخل ظرف مورد نظر خمیر را پهن کنید و یک ربع داخل فر قرار دهید تا خمیر نیم پز شود. سپس خمیر رو از فر درآورده و سس پیتزا رو روی سطح خمیر بزنید. کمی پنیر پیتزا روی همه قسمت های خمیر بریزید. از مایه گوشت و قارچ آماده روی همه قسمت ها بریزید دوباره پنیر پیتزا ریخته و مقداری فلفل‌دلمه‌ای خردشده روی پیتزا بریزید. مقداری پودر آویشن بریزید روی پنیر کمی آب اسپری کنید تا پنیر کش بیاد ،پیتزا را در فر به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط و حرارت متوسط بپزید.


    نکته ، من همه کناره های خمیرو کره گذاشتم و به طرف داخل رول کردم .
    نکته ،اگه دوست داشتید چند برش سوسیس روی پیتزا بزارید.

    رسپی پیتزای گوشت و قارچ

    About The Author