طرز تهیه و رسپی کیک هویج کرمدار خوشمزه:
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شکر
- 1 فنجان روغن مایع
- یک لیوان آرد
- 1 بسته بیکینگ پودر (10گرم)
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- یک فنجان گردو
- 1 لیوان هویج رنده شده
برای کرم:
- 2.5 لیوان شیر
- 1 فنجان شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
- یک عدد تخم مرغ
- 1 بسته وانیل (5 گرم)
- 1 قاشق غذاخوری کره
برای تزیین :
هویج رنده شده و گردو
رسپی کیک هویج کرمدار با روش آسان:
برای کیک تخم مرغ، شکر و وانیل رو با کمک همزن به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا سفید بشه.
روغن رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم.
آرد، دارچین و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و بعد از ۲ بار الک کردن اضافه و ترکیب میکنیم.
داخل قالب می ریزیم و به مدت ۳۰_۳۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه میپزیم.
مدت پخت بسته به فر شما متفاوت هست فر خود را بشناسید.
برای کرم تمام مواد به جز کره و وانیل را مخلوط کرده روی حرارت میزاریم. حین پخت مدام هم میزنیم تا قوام یک دستی پیدا کند. وقتی شروع به قل زدن کرد از روی حرارت بر میداریم و کره و وانیل را اضافه می کنیم هم میزنیم و روی کیک میریزیم. روی کرم را با گردو و هویج تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان