• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی باقلوای فندقی : طرز تهیه با روش آسان در خانه

    شیرینی باقلوای فندقی
    شیرینی باقوای فندقی

    طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:

    مواد لازم:

    • 25-30 عدد یوفکای باقلوا
    • 200 گرم کره آب شده

    لایه میانی:

    • یک و نیم لیوان فندق ریز خرد شده
    • یک لیوان ارده
    • یک فنجان قهوه خوری کرم فندقی (فندق ازمسی )

    مواد شربت:

    • 4/5 لیوان شکر
    • 3/5 لیوان آب
    • چند قطره آبلیمو

    طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:

    شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بجوشانید تا قوام بگیرد در آخر آبلیمو را را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.


    سه تا یوفکا را روی هم بگذارید و وسطش کره بمالید و دو قاشق از مواد میانی روی آخرین لایه گذاشته و رول می کنیم به طول سه سانت برش زده و داخل ظرف می چینیم همه ی یوفکا ها را به این شکل آماده می کنیم در آخر روی شیرینی ها کره می مالیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم.


    وقتی از فر خارج کردیم شربت داغ را روی باقلوا می ریزیم. و می گذاریم تا شربت کامل کشیده شود.
    نوش جان

    About The Author