• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خمیر پیتزا : آموزش درست کردن خمیر پیتزا در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه خمیر پیتزا

    اموزش درست کردن و طرز تهیه خمیر پیتزا مثل بیرون :

    طرز تهیه خمری پیتزا خونگی:

    مواد مورد نیاز :

    • آرد پانصد گرم (من معمولا از آرد قنادی استفاده میکنم)
    • آب یک و یک سوم پیمانه
    • روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
    • یک قاشق چایخوری شکر
    • یک قاشق چایخوری نمک‌
    • خمیر مایه شش گرم

    این مقدار مواد رو برای یک عدد پیتزای خانواده نصف کردم اگر نصف نکنید میتونید برای سه تا پیتزا ازش استفاده کنید.
    نکات رو میگم: حتما خمیر مایه تازه استفاده کنید،
    شکر + یک سوم پیمانه آب + خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید (من به جای شکر از عسل استفاده کردم)
    وقتی دیدین سالم هست و فعال شد به آرد اضافه کنید به همراه بقیه آب و روغن زیتون خمیر رو خوب ورز بدید تا خوب منسجم بشه داخل ظرف تمیزی کمی روغن بزنید خمیر را برای استراحت قرار بدید سلفون بکشید و روی سلفون دستمال حوله‌ ای خیسی بگذارید در محیط آشپزخانه به مدت ۴۰ دقیقه تا خمیر حجمش دو برابر بشه بعد از استراحت خمیر رو کمی ورز بدید و اگر دوست داشتین با وزنه به سه قسمت تقسیم‌کنید ،

    مواد داخلی پیتزا:


    برای مواد پیتزا به جای ژامبون میتونید مرغ پخته و یا گوشت چرخ شده سرخ شده و طعم دار شده هم بریزید ،
    از قارچ، فلفل دلمه‌ای که خام هستند و ذرت بخار پز یا کنسرو ذرت استفاده کنید
    اگر قالب مخصوص پیتزا نداشتین خمیر و با دست کف سینی که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین یا آرد بریزید پهن کنید به لبه ها کمی فرم بدید


    از پنیر پیتزای تازه استفاده کنید و اینکه بعد از ریختن پنیر روی مواد کمی از مواد برای بهتر شدن ظاهر نهایی روی پنیر بریزید
    سوالی که خیلی زیاد میپرسید چرا پیتزای خانگی آب میندازه ؟
    اگر درجه حرارت فر کم باشه حتما فلفل دلمه ای و قارچ آب میندازه پس پیتزا را با حرارت ۲۰۰ و فر از قبل گرم‌شده حاضر کنید
    سوالی داشتین برام کامنت بگذارید ممنونم از همراهیتون …..

    طرز تهیه خمیر پیتزا

    About The Author