• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک بادمجان : آموزش درست کردن غذای ترکیه ای

    طرز تهیه بورک بادمجان

    دستور پخت و طرز تهیه بورک بادمجان خوشمزه:

    مواد لازم:

    • 3 عدد خمیر فیلو
    • 2 عدد بادمجان بزرگ
    • 2 عدد فلفل سبز
    • 1 عدد فلفل قرمز
    • 1 عدد پیاز
    • 2 قاشق چایخوری نمک
    • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
    • نصف فنجان روغن مایع

    برای سس:

    • نصف فنجان شیر
    • نصف فنجان روغن مایع

    برای رومال:

    • یک زرده تخم مرغ
    • کنجد

    طرز تهیه بورک بادمجان با روش آسان:


    بادمجان ها را پوست بگیرید، به مدت 15 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را کاملاً تخلیه کنید.
    فلفل و پیاز را ریز خرد کنید روغن را در تابه بریزید و داغ کنید، پیاز خرد شده را تفت دهید ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید ، فلفل ها را اضافه کنید ، فلفل ها را چند دقیقه تفت دهید و بادمجان ها را اضافه کنید و 2_3 دقیقه بادمجانها را تفت داده و زیر اجاق را کم کرده درب تابه را ببندید و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد در این فاصله هر چندبار یکبار مواد داخل تابه را هم بزنید.


    یک فیلو را روی پیشخوان بگذارید ، سس را روی آن بمالید ، فیلو دوم را روی آن بگذارید و سس را دوباره بمالید ، آن را به 8 قسمت مساوی برش دهید ، با قاشق چاشنی را بگذارید ، لبه های آن را تا کرده و روی سینی بپیچید.
    روی آنها زرده تخم مرغ بمالید ، دانه های کنجد را روی آنها بپاشید ، آنها را با چاقو از وسط برش بزنید.
    داخل فر از قبل گرم شده (بالا و پایین) با دمای 190 درجه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
    نوش جان

    برای داخل بورک به جای بادمجان از گوشت یا مرغ نیز میتونید استفاده کنید.

    طرز تهیه بورک بادمجان

    About The Author