• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی پای آناناس + نکات کلیدی

    رسپی پای آناناس

    رسپی پای آناناس :

    • کره ۱۰۰ گرم
    • روغن مایع ۸۰ گرم
    • آرد نول ۲۰۰ گرم
    • پودر قند ۲۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
    • شیر ۱/۴ پیمانه
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • بکینگ پودر ۱ ق چ
    • پودر نارگیل ۴ ق غ
    • آب کمپوت آناناس ۱/۴ پیمانه

    رسپی پای آناناس :

    کره و پودر قند و روغن رو ۵ دقیقه با همزن میزنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و مخلوط میکنیمو نهایتا هم وانیل رو افزوده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشه.
    مرحله ی بعد آرد و‌بکینگ پودر رو که قبلا الک کردیم رو به همراه پودر نارگیل و شیر و اب کمپوت آناناس به تناوب اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.


    درون قالب های مخصوص پای رو کپسول گذاشته و از ملات پای تا نیمه ی کپسول میریزیم و روی هرکدوم یه نصف حلقه ی آناناس میزاریم.
    نهایتا هم قالب ها رو توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بهش اجازه ی پخت بدید تا روی شیرینی ها طلایی بشه.


    اگه نشد چند دقیقه گریل رو روشن کنین.
    از طعم بی نظیر اناناس و نارگیل کنار هم لذت ببرین چون این طعم خاص و بی نظیره واقعا

    رسپی پای آناناس

    About The Author