• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ گوجه : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه سوپ گوجه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ گوجه غذای ایرانی خوشمزه و سالم خانگی:

    مواد مورد نیاز :

    • – آرد یک قاشق غذاخوری
    • – نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
    • – رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    • – پیاز یک عدد
    • – کره ۵۰گرم
    • – آب گوشت یک لیتر
    • – گوجه فرنگي  هشت عدد

    دستور پخت و طرز تهیه سوپ گوجه :

    ابتدا چهار لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزید و درب آن را می گذارید و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهید تا آب سریع تر بجوش بیاید.
    تا جوش آمدن آب گوجه فرنگی ها را می شویید و زمان به جوش آمدن آب، داخل آب در حال جوش قرار می دهید و ۳ دقیقه زمان می دهید تا در آب جوش بماند و بعد از آب خارج می کنید و در آبکش قرار می دهید و صبر می کنید تا خنک شوند.
    حالا پوست روی گوجه فرنگی ها را با دست می گیرید و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنید.

    گوجه ها را در مخلوط کن می ریزید تا پوره شوند و یا با گوشت کوب آن ها را خوب له می کنید. سپس پیاز را پوست می گیرید و می شویید و روی تخته نگینی خرد می کنید و قابلمه ای را روی حرارت می گذارید و کره را داخل آن قرار می دهید تا ذوب شود و پیاز را به کره اضافه می کنید و تفت می دهید تا نرم و طلایی شود و آن وقت آرد را به آن ها اضافه می کنید و تفت می دهید تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و بوی خامی اش از بین برود.

    در ادامه در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزید و رب را روی روغن می ریزید و روی حرارت کم قرار می دهید. پیاپی رب را هم می زنید تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و به مواد اضافه می کنید و تفت می دهید. در آخر پوره گوجه فرنگی را اضافه می گنید و بلافاصله آب گوشت را روی مواد می ریزید و حرارت را ملایم می کنید تا سوپ آرام آرام به جوش بیاید ، در ادامه کمی نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه می کنید و پس از ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده سرو است.

    طرز تهیه سوپ گوجه

    About The Author