سوپ ازوگلین ترکی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای ترکیه ای خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت سوپ ازوگلین ترکی خوشمزه:

سوپ ازوگلین ترکی

اموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکی با روش آسان:

مواد لازم:

  • 1 فنجان دال عدس (عدس قرمز)
  • 2 قاشق غذاخوری برنج
  • 2 قاشق غذاخوری بلغور
  • 1 پیاز خرد شده
  • 1 سیر خرد شده
  • نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
  • نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری کره 8.5 الی 9 لیوان آب گرم(آب مرغ یا گوشتم میتونید استفاده کنید)
  • ادویه ها: 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی (مطابق با سلیقه شما) نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری نعناع خشک زیره با نوک 1 قاشق چای خوری (اختیاری) نمک

آماده سازی:

عدس ، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبكشی می كنیم. روغن زیتون و کره را در یک قابلمه مناسب بریزید. وقتی روغن ذوب شد ، پیاز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مدتی تفت دهید. برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و 1-2 دور تفت بدید. عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کم تفت بدید آب جوشانده داغ به آن افزوده و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود.

فراموش نکنید که گاهی اوقات هم بزنید. وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و 5-6 ثانیه از بیلندر(گوشت کوب برقی)بگذرونید(این یک موضوع ترجیحی است که از بیلندر استفاده کنید ، من این روش رو دوست دارم) شما می تونید با توجه به قوام و چگالی آب گرم اضافه کنید(رقیق یا غلیظ کنید) بعد از جوش آمدن سوپ ، از روی اجاق بردارید و نوش جان کنید

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image