• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ ازوگلین ترکی : طرز تهیه غذای ترکیه ای خوشمزه و آسان

    سوپ ازوگلین ترکی

    دستور پخت سوپ ازوگلین ترکی خوشمزه:

    مواد لازم:

    • 1 فنجان دال عدس (عدس قرمز)
    • 2 قاشق غذاخوری برنج
    • 2 قاشق غذاخوری بلغور
    • 1 پیاز خرد شده
    • 1 سیر خرد شده
    • نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
    • نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 قاشق غذاخوری کره 8.5 الی 9 لیوان آب گرم (آب مرغ یا گوشتم میتونید استفاده کنید)
    • ادویه ها: 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی (مطابق با سلیقه شما) نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری نعناع خشک زیره با نوک 1 قاشق چای خوری (اختیاری) نمک

    اموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکی با روش آسان:

    عدس، برنج و بلغور را جداگانه می شوریم و آبكشی می كنیم. روغن زیتون و کره را در یک قابلمه مناسب بریزید. وقتی روغن ذوب شد ، پیاز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مدتی تفت دهید. برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و 1-2 دور تفت بدید. عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کم تفت بدید آب جوشانده داغ به آن افزوده و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود.

    فراموش نکنید که گاهی اوقات هم بزنید. وقتی نرم شد، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و 5-6 ثانیه از بیلندر (گوشت کوب برقی) بگذرونید. (این یک موضوع ترجیحی است که از بیلندر استفاده کنید، من این روش رو دوست دارم) شما می تونید با توجه به قوام و چگالی آب گرم اضافه کنید (رقیق یا غلیظ کنید). بعد از جوش آمدن سوپ، از روی اجاق بردارید و نوش جان کنید

    هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

    سوپ ازوگلین ترکی

    About The Author