طرز تهیه آش شله قلمکار – آموزش آشپزی و دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه:

طرز تهیه آش شله قلمکار

اموزش اشپزی و طرز تهیه آش شله قلمکار با روش آسان:

مواد لازم :

نخود یک پیاله

لوبیا سفید و لوبیا چیتی هر کدوم یک پیاله

گندم و برنج و عدس هم هر کدوم یک پیاله

سبزی آش ۵۰۰ گرم

گوشت ۵۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

نمک فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نعناع داغ و کشک برای تزیین در صورت دلخواه .

اول همه حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و جدا جدا میپزیم و کنار میگذاریم .بعد توی یک قابلمه عدس و گندم را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم . همین طور گوست را جدا میگذاریم تا بپزد .حالا که عدس و گندم به حالت جوش در آمده اند بهش برنج و سبزی را اضافه کرده و اجازه میدهیم که با حرارت کم بپزد .

و تو این مدت ما پیاز ها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم تا جایی که خوب طلایی شود . بهش نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و توی قابلمه میریزیم .خوب حالا که سبزی به همراه گندم و عدس و برنج پخته حبوبات را بهش اضافه کرده و اجازه میدهیم که دوباره با حرارت ملایم نیم ساعت بپزد ودر این مدت ما گوشتی که پخته را ریش ریش کرده و با آب گوشت به آش اضافه میکنیم و میزاریم تا آش حسابی جا بیفتد و بعد از آماده شدن با نعناع داغ و کشک تزیین میکنیم و تمام و نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image