خورشت گوجه بادمجان – آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش با روش آسان و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت خورش سنتی و خوشمزه گوجه و بادمجان:

خورشت گوجه بادمجان

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت گوجه بادمجان با روش آسان:

مواد لازم .گوشت ۳۰۰ گرم .پیاز بزرگ ۱ عدد .گوجه فرنگی ۵ عدد .بادمجان ۴ عدد .نمک فلفل سیاه .پاپریکا و ادویه کاری و زرد چوبه و مقداری زعفران و رب .

اول پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت میدهیم .بعد بهش کمی زرد چوبه زده و تفت داده و گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد نمک و زعفران و فلفل سیاه و پاپریکا و ادویه کاری و رب را به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم .حالا دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا آرام و با حرارت کم بپزد و خورشت ما جا بیفتد وقتی که زیر خورشت را خاموش کردیم بهش یک قاشق غ خ آبلیموه اضافه میکنیم .


حالا بادمجان های که از قبل پوست کنده و در آب نمک قرار داده ایم را برش زده و در روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغز پخت شوند . همین طور گوجه فرنگی برش خورده را کمی سرخ کرده و برای تزیین خورش استفاده میکنیم و یا موقع سرو این گوجه ها و بادمجان های سرخ شده را روی خورشت میچینیم و نوش جان 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image