طرز تهیه نان همبرگر خانگی با روش آسان:
مواد لازم برای نان همبگر:
- 400 گرم آرد (حدود 3.5-4 لیوان)
- آب گرم ، 1 بند انگشت کمتر از 1 لیوان
- یک چهارم لیوان شیر گرم
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 بسته مخمر خشک
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 40-50 گرم کره نرم در دمای اتاق
- 1 عدد تخم مرغ
رسپی نان همبرگر خانگی مثل بیرون :
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. وسط آن را باز کنید
شیر گرم، آب گرم، شکر و مخمر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و استراحت دهید تا تخمیر شود
سپس در وسط آرد بریزید و کمی مخلوط کنید.
تخم مرغ را اضافه کنید
به مدت 10 دقیقه ورز دهید
کره نرم را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر ورز دهید.
روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت تخمیر کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید، و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید
روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 20-30 دقیقه تخمیر کنید.
1 تخم مرغ کامل و 3 قاشق آب را کاملا مخلوط کنید.
با برس به تمام نان ها بمالید، دانه های کنجد را بپاشید.
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم تا برشته و قهوه ای شود