• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دونات آلمانی + نکات کلیدی

    طرز تهیه دونات آلمانی

    مواد لازم :

    • شیر ولرم 1 لیوان
    • مایه خمیر خشک 10 گرم
    • آب ولرم نصف فنجان
    • تخم مرغ 1 عدد
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    • وانیل 5 گرم
    • کره 2 قاشق غذاخوری به دمای محیط رسیده
    • آرد 500 گرم(کنترل شده بریزید)
    • برای داخل پیراشکی میتوانید از مارمالاد و یا خامه شکلاتی استفاده کنید.
    • رویه پیراشکی :اگر دوست داشتید پودر قند بپاشید.

    طرز تهیه دونات آلمانی


    همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاد بعد بهش استراحت بدید تا ور بیاد.
    خمیر را با استفاده از وردنه باز کنید با لیوان یا کاسه ،دایره های کوچک برش بدید و روی کاغذ روغنی بگذارید دوباره 15 دقیقه به همین حالت استراحت بدید.بعد در روغن فراوان دو طرف پیراشکیها رو سرخ کنید بعد از اینکه خنک شد داخل ظرف پودر قند بغلتونید و داخلش را مارمالاد ویا سس شکلاتی بریزید و سرو کنید.

    طرز تهیه دونات آلمانی

    About The Author