نان همبرگر خانگی – آموزش درست کردن نان همبرگر با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
نان همبرگر خانگی

طرز تهیه نان همبرگر خانگی با روش آسان:

مواد لازم برای نان همبگر:

  • 400 گرم آرد (حدود 3.5-4 لیوان)
  • آب گرم ، 1 بندانگشت کمتر از 1 لیوان
  • یک چهارم لیوان شیر گرم
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 بسته مخمر خشک
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 40-50 گرم کره نرم در دمای اتاق
  • 1 عدددتخم مرغ

رسپی نان همبرگر خانگی مثل بیرون :

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. وسط آن را باز کنید
شیر گرم ، آب گرم ، شکر و مخمر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و استراحت دهید تا تخمیر شود
سپس در وسط آرد ریخته و کمی مخلوط کنید.
تخم مرغ را اضافه کنید


به مدت 10 دقیقه ورز دهید
کره نرم را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر ورز دهید.
روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت تخمیر کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید، و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید
روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 20-30 دقیقه تخمیر کنید.


1 تخم مرغ کامل و 3 قاشق آب را کاملا مخلوط کنید.
با برس به تمام نان ها بمالید،دانه های کنجد را بپاشید.
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم تا برشته و قهوه ای شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image