• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان همبرگر خانگی : آموزش درست کردن نان همبرگر

    نان همبرگر خانگی

    طرز تهیه نان همبرگر خانگی با روش آسان:

    مواد لازم برای نان همبگر:

    • 400 گرم آرد (حدود 3.5-4 لیوان)
    • آب گرم ، 1 بند انگشت کمتر از 1 لیوان
    • یک چهارم لیوان شیر گرم
    • 2 قاشق غذاخوری شکر
    • 1 بسته مخمر خشک
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 40-50 گرم کره نرم در دمای اتاق
    • 1 عدد تخم مرغ

    رسپی نان همبرگر خانگی مثل بیرون :

    آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. وسط آن را باز کنید
    شیر گرم، آب گرم، شکر و مخمر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و استراحت دهید تا تخمیر شود
    سپس در وسط آرد بریزید و کمی مخلوط کنید.
    تخم مرغ را اضافه کنید


    به مدت 10 دقیقه ورز دهید
    کره نرم را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر ورز دهید.
    روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت تخمیر کنید.
    خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید، و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید
    روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 20-30 دقیقه تخمیر کنید.


    1 تخم مرغ کامل و 3 قاشق آب را کاملا مخلوط کنید.
    با برس به تمام نان ها بمالید، دانه های کنجد را بپاشید.
    آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم تا برشته و قهوه ای شود

    نان همبرگر خانگی

    About The Author