طرز تهیه پلو یونانی – آموزش آشپزی و دستور پخت پلو با روش آسان و سریع

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه پلو یونانی

اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو یونانی با روش آسان:

مواد لازم:

  • قارچ ۳۰۰ گرم⁣
  • سیب زمینی یک عدد⁣
  • پیاز یک عدد⁣
  • فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم نصف⁣
  • هویج، نخود فرنگی، ذرت جمعا یک پیمانه ⁣
  • ادویه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هر کدوم یه قاشق چایخوری ⁣
  • پودر گوجه یک قاشق غذاخوری⁣
  • جعفری تازه ساطوری دو قاشق غذاخوری⁣
  • برنج ۳ پیمانه⁣
  • آب مرغ نصف لیوان⁣
  • زعفران دم کرده ⁣

دستور پخت و طرز تهیه پلو یونانی :

در ماهیتابه کره و کمی روغن میریزیم⁣.
قارچ رو بهش اضافه می‌کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه بهش میزنیم و با حرارت بالا تفت میدیم. ⁣
یه پیاز متوسط رو نگینی خرد می‌کنیم و تفت میدیم بعد به ترتیب سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و سبزیجات پخته شده شامل هویج، نخود فرنگی و ذرت رو اضافه می‌کنیم.⁣


ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل و یک قاشق پودر گوجه رو با موادمون مخلوط می‌کنیم و باهم تفت میدیم، و در آخر سر هم دو قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده رو اضافه می‌کنیم و ماهیتابه رو از روی حرارت برمیداریم.⁣


برنج رو آبکش می‌کنیم، داخل آب برنج کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم تا رنگ بگیره، بهتره برنج رو کمی دون‌تر برداریم حالا توی قابلمه یه لایه برنج و بعد یه لایه موادمون و چاشنی پلوهای مخلوط مگی میریزیم و به همین ترتیب تا آخر ادامه میدیم، بعد قابلمه رو روی حرارت میذاریم آخرای پخت آب مرغ و کمی کره و زعفران دم کرده رو روی پلو میریزید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image