اموزش درست کردن و دستور پخت کیک گردویی با روش آسان:
- تخم مرغ : ۴ عدد
- شکر: ۱.۵ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن: ۱ پیمانه
- گردو: ۱ پیمانه
- پودرکاکائو: ۱ قاشق سوپ خوری
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد: ۲.۵ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت کیک گردویی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی دراید و حجیم شود.
سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.
مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت 45 دقیقه در درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
نوش جان