• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک گردویی – آموزش درست کردن کیک خانگی

    دستور پخت کیک گردویی

    اموزش درست کردن و دستور پخت کیک گردویی با روش آسان:

    • تخم مرغ : ۴ عدد
    • شکر: ۱.۵ پیمانه
    • شیر: ۱ پیمانه
    • روغن: ۱ پیمانه
    • گردو: ۱ پیمانه
    • پودرکاکائو: ۱ قاشق سوپ خوری
    • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد: ۲.۵ پیمانه
    • بیکینگ پودر: ۱/۲ ‌قاشق چای خوری

    طرز تهیه و دستور پخت کیک گردویی:

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی دراید و حجیم شود.
    سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.


    مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
    سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت  45 دقیقه در درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
    نوش جان

    دستور پخت کیک گردویی

    About The Author