• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک خیس به روش اسان در خانه

    طرز تهیه کیک خیس

    طرز تهیه کیک خیس:

    مواد لازم:

    • لیوان200میلی
    • استکان 125 میلی
    • 6 عدد تخم مرغ
    • یک و نیم لیوان شیر
    • 1/5 لیوان شکر
    • یک و نیم لیوان روغن مایع
    • دو لیوان آرد
    • 4 قاشق غذاخوری کاکائو
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
    • یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخوری)

    طرز تهیه کیک خیس:

    تخم مرغ و شکر را 4_5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود بقیه مواد را هم به ترتیب اضافه کنید مایع این کیک شل تر از کیک های دیگر است آرد زیادی اضافه نکنید.
    سینی فر یا یک قالب بزرگ را با روغن جامد (یا روغن جدا کننده) چرب کنید مایع کیک را داخل قالب بریزید در فری که روی 175 درجه گرم شده 35_40 دقیقه با کنترل بپزید.


    برای سس:
    سه قاشق کاکائو
    نصف استکان روغن مایع
    سه و نیم استکان شیر
    در صورت تمایل قهوه یا نسکافه (با کمی آب‌جوش و یک قاشق شکر حل کنید)
    تمام مواد را با همزن دستی مخلوط کنید.
    60_70 گرم شکلات را به روش بنماری آب کنید دو ملاقه از سس را داخل شکلات بریزید و هم بزنید تا حل شود و وقتی کیک را از فر خارج کردید و داغ است مربع برش بزنید ابتدا سس کاکائویی را با ملاقه روی کیک پخش کنید و بعد سس شکلاتی را بریزید.
    نوش جان

    About The Author