• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بیسکوئیت کره بادام زمینی : طرز تهیه بیسکوئیت خانگی

    بیسکوئیت کره بادام زمینی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه بیسکوئیت کره بادام زمینی با روش آسان:

    عاقاااا از کی دلم میخواست یه چیزی با کره بادوم زمینی درست کنم چون خیلی طعمشو دوست دارم ولی خب خالی م نمیتونم بخورم دلم یه کیکی شیرینی ای چیزی میخواست که طعم غالبش این باشه و نتیجه ش اینی شد که میبینید به پیشنهاد مهام عزیزم و دستور از استاد شف طیبه؛ بسیار بیسکوییت خوشمزه ایه علی الخصوص در کنار یه چای دبش.

    مواد لازم:

    • كره 113 گرم
    • كره بادام زميني نصف پیمانه
    • شكر 1 پیمانه
    • تخم مرغ 1 عدد
    • شير 2 ق غ
    • وانيل 1 ق چ
    • آرد يك و سه چهارم پیمانه
    • جوش شيرين 1 ق چ
    • شكلات 160 گرم

    رسپی بیسکوئیت کره بادام زمینی:

    ابتدا شکلات رو درشت خورد کنید. یعنی تیکه های بزرگ شکلات در بین خورده شکلاتها دیده بشه. اینکه شکلات چقدر تلخ باشه دیگه دست خودتونه؛ البته من از شکلات چیپسی نسوز استفاده کردم که خیلی م عالی شد. فر رو روي درجه 190 سانتيگراد 375 فارنهايت قرار ميديم. كره و كره بادام زميني و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم. کره باید سرد ولی نرم باشه تا يه كرم يكنواخت بدست بياد؛ بعد تخم مرغ و شير رو اضافه كرده و باز هم ميزنيم؛ تا اينجاي كار رو حتما با همزن بايد بزنيم.

    حالا آرد و جوش شيرين رو که مخلوط كرده و سه بار الک کردیم بهش اضافه ميكنيم. با قاشق همش ميزنيم تا خميري شه. خميرش سفت نيست و يه كمي (فقط يه كمي) به دست ميچسبه. حالا همه شکلات هایی که خورد کردیم رو توش میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم، بهتره که تو این مرحله به خمیر توی یخچال یه کم استراحت بدیم؛

    بیسکویتها رو با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدیم. نیازی به چرب کردن کاغذ نیست، من تمام شکلاتهایی که از توپ ها بیرون زده بودند رو با فشار انگشتان توی توپها فرو بردم. به این ترتیب در زمان پخت شکلاتها روی کاغذ روغنی نخواهند ریخت. مدت زمان پخت 12 تا 14 دقيقه هستش که خب بسته به حرارت فر شما و جنس سینی شما و سایز بیسکویتهای شما متغیر خواهد بود؛

    بیسکویتها کاوری ترد و مغزی نرم دارند. هر چی بیسکویتها بیشتر توی فر بمونند ترد تر خواهند شد و شکلات بیشتر خواهد پخت که توصیه نمیشه. اگر مایلید بیسکویتها کاملا ترد باشند سایزشون رو کوچکتر بگیرید و قبل از اینکه توی فر قرار بدید اندکی با کف دست پهنشون کنید. اینطوری سریعتر ترد میشن بدون اینکه شکلات بیش از حد بپزه (دقت کنید که این شیرینی زمانیکه داخل فر هست یه کم نرمه اما بعد از خارج کردن از فر خشک میشه پس گوله ظاهرش رو نخورید و بیش از حد تو فر نزارید)
    نوش جان

    بیسکوئیت کره بادام زمینی

    About The Author