• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    جیب نان مرغ کاری : طرز تهیه پیش غذای خوشمزه و آسان

    جیب نان مرغ کاری

    رسپی پیش غذای جیب نان مرغ کاری :

    مواد لازم:

    • سینه مرغ، 250 گرم
    • برای مرینیت مرغ:
    • پودر فلفل، ¾ قاشق چایخوری
    • پودر کاری، ½ قاشق چایخوری
    • زردچوبه، ¼ قاشق چایخوری
    • نمک
    • مواد لازم دیگر:
    • کلم خرد شده، ¼ پیمانه
    • هویج رنده شده، ¼ پیمانه
    • کاهو خرد شده، ¼ پیمانه
    • زیتون سیاه خرد شده، مقداری
    • کنسرو ذرت، ¼ پیمانه
    • مایونز، ¼ پیمانه
    • شیر یا باترمیلک، 2 قاشق غذاخوری
    • شکر، 2 قاشق چایخوری
    • سرکه، 1 قاشق چایخوری
    • نمک، به میزان لازم
    • نان تست، 8 برش
    • پودر نان
    • تخم مرغ زده شده، 2 عدد

    طرز تهیه پیش غذای جیب نان مرغ کاری :

    سینه مرغ را نواری برش دهید. همه مواد مرینیت را اضافه کنید. سینه مرغ را به آرامی سرخ کنید تا بپزد. پس از سرخ کردن، برشهای مرغ را ریز تر کنید. و سبزیجات را به مرغ اضافه کنید.
    داخل یک کاسه، مایونز، شیر، شکر، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید . این سس را به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.


    برای درست کردن جیب های نان:

    دو برش از نان تست را روی هم بگذارید . با یک کاتر گرد روی نان قالب بزنید . لبه ها را خوب فشار دهید تا باهم چفت شوند . (می توانید لبه ها را کمی مرطوب کنید)
    نان های کارتر زده ده را در تخم مرغ زده شده و سپس در پودر نان بزنید . در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند. نان های سرخ شده را از وسط ببرید. و داخل جیب ها را با مخلوط مرغ پر کنید. و بلافاصله سرو کنید.

    نکته:

    وقتی مواد میانی را داخل جیب ریختید زود سرو کنید. چون اگر زیاد بماند، جیب نرم و مرطوب می شوند.


    جیب نان مرغ کاری

    About The Author