• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت ترشی تره : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

    دستور پخت ترشی تره

    طرز تهیه و دستور پخت ترشی تره:

    ۵۰۰ گرم نعنا خشک

    ۱ قاشق غذا خوری آرد برنج

    ۱ فنجان آبغوره

    سیر ۱۰ حبه

    تخم مرغ ۴ عدد

    نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

    زردچوبه و روغن به مقدار کافی

    دستور پخت ترشی تره:

    مرحله اول

    برای تهیه ترش تره رشتی ابتدا سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سیر طلایی شود، سپس تخم مرغ ها را به سیر تفت داده اضافه می کنیم.

    مرحله دوم

    در این مرحله اجازه می دهیم تخم مرغ سفت شوند، سپس سیر و تخم مرغ را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سبزی ترش تره را به صورت ریز خرد می کنیم.

    مرحله سوم

    سپس سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و سبزی بپزد. پس از اینکه سبزی پخت آن را با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شود.

    دستور پخت ترشی تره

    About The Author