رسپی و طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه:
سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است. مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.
مواد اولیه برای 4 نفر:
- آب مرغ 1 لیوان
- پیازچه 200 گرم
- قارچ 150گرم
- هویج 2 عدد
- جو (پرك) 1ونیم پیمانه
- شیر 1 لیوان
- خامه 3 قاشق سوپخوری
- آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پیازچه با روش آسان:
ابتدا جو را به همراه آب مرغ و چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید. حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نكات:
1) در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2) اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.
نوش جان
