• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ مینسترونی سوپ کلاسیک و گیاهی ایتالیایی

    طرز تهیه سوپ مینسترونی:

    طرز تهیه سوپ مینسترونی

    طرز تهیه سوپ مینسترونی کلاسیک ایتالیایی :

    سوپ مینسترونی، ترکیبی از حبوبات مثل لوبیا قرمز یا نخودفرنگی با سبزیجات، پاستا یا برنجه… و البته از همه مهم‌تر گوجه کبابی! البته میتونین پوره گوجه‌فرنگی ساده یا رب گوجه رو جایگزین کنین اما اون طعم خوب دودی رو ازش میگیرین!

    گاهی به مینسترونی کوفته ریزه یا سوسیس سرخ شده هم اضافه میشه که این قسمت کاملا به خودتون بستگی داره!

    این سوپ ورژنهای مختلفی داره اما این مدلش برای ما ایرانی‌ها فکر کنم راحتتره!

    یه جورایی با انواع سبزیجات در دسترس قابل تهیه است، یعنی کافیه یه سری به فریزر و یخچالتون بزنین و یه سوپ بار بزارید!

    برای ترکیب ادویه ایتالیایی، به هایلات ادویه مراجعه کنید یا برای مزه‌دار کردن سوپ از ترکیب آویشن یا اوریگانو، ریحان، جعفری و رزماری استفاده کنید.

    مواد لازم:

    • پیاز ۱ عدد
    • هویج بزرگ ۲ عدد
    • سیب زمینی ۱ عدد
    • کرفس ۲ ساقه
    • لوبیا سبز خرد شده ۱ پیمانه
    • لوبیا قرمز پخته ۱ پیمانه یا نخودسبز تازه
    • گوجه فرنگی ۶ تا ۷ عدد
    • اسفناج خرد شده ۲۰۰ گرم
    • استاک مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
    • پاستا فرمی ریز (مخصوص سوپ) ۱ پیمانه
    • ادویه ایتالیایی ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • پنیر پارمیزان(پارمسان ) مقداری برای سرو (به دلخواه)
    • نان برشته برای سرو

    طرز تهیه سوپ مینسترونی:

    لوبیا را از روز قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید.سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شوند و آبکش کنید.

    گوجه فرنگی‌ها را روی شعله پخش روی حرارت اجاق گاز کبابی کنید. سپس پوست بگیرید و درون غذاساز پوره کنید.

    قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مقداری روغن (ترجیحا روغن زیتون) به قابلمه اضافه کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

    هویج و سیب زمینی را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و به همراه کرفس به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس لوبیا قرمز یا نخود سبز را به همراه اسفناج و ادویه ایتالیایی اضافه و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.

    پوره گوجه‌فرنگی ، استاک مرغ یا سبزیجات و مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. درب قابلمه را بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه بپزند، سپس لوبیا سبز را اضافه کنید و ۱۵ تا بیست دقیقه دیگر، پاستا را اضافه کنید.

    وقتی پاستا نرم شد و سوپ جا افتاد آماده سرو است و به دلخواه می‌توانید مقداری پنیر پارمیزان روی آن رنده کنید و به همراه نان برشته سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author