• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ پیازچه : رسپی سوپ خونگی با روش آسان

    رسپی و طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه:

    سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است. مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.

    مواد اولیه برای 4 نفر:

    • آب مرغ 1 لیوان
    • پیازچه 200 گرم
    • قارچ 150گرم
    • هویج 2 عدد
    • جو (پرك) 1ونیم پیمانه
    • شیر 1 لیوان
    • خامه 3 قاشق سوپخوری
    • آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
    • نمك به میزان لازم
    • فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ پیازچه با روش آسان:


    ابتدا جو را به همراه آب مرغ و چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید. حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

    نكات:
    1) در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
    2) اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.
    نوش جان

    طرز تهیه سوپ پیازچه

    About The Author