طرز تهیه توپک بیسکوئیتی با مغزی بادام زمینی – آموزش درست کردن شیرینی خونگی

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی و طرز تهیه توپک بیسکوئیتی خوشمزه:

طرز تهیه توپک بیسکوئیتی

اموزش درست کردن و طرز تهیه توپک بیسکوئیتی با روش اسان:

یه شیرینی آسون که هر کی مثل من عاشق اسنیکرزه عاشقش میشه

اول بادوم زمینیا رو تو تابه با حرارت متوسط تفت میدیم مواظب باشین اگه شعله زیاد باشه بادوم زمینیا میسوزن.
بادوم زمینیا رو با دستگاه یکم خرد میکنیم .

بعد ۵۰ گرم کره رو داخل قابلمه آب میکنیم .
بهش ۱۰۰ گرم شکلات اضافه میکنیم میزاریم آب بشه
میتونین دو ق غ پودر کاکاوو هم بریزین ولی شکلات یه چیز دیگست.

یه پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم مخلوط که شد از رو گاز برمیداریم.

دوبسته بسکویت پتی بور بزرگ رو پودر میکنیم
به شکلات و خامه اضافه میکنیم
بادوم زمینیارو هم میریزیم
وقتی مواد با هم مخلوط شد با دست گلوله میکنیم و توی ظرف میچینیم.
برای سس روش هم نصف قوطی شیرعسلی رو با دو ق غ سرپر پنیر خامه ای میکس میکنیم میریزیم
روش با سس شکلات تزیین میکنیم
میزاریم یخچال.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image