• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه توپک بیسکوئیتی با مغزی بادام زمینی

    طرز تهیه توپک بیسکوئیتی

    رسپی و طرز تهیه توپک بیسکوئیتی خوشمزه:

    یه شیرینی آسون که هر کی مثل من عاشق اسنیکرزه عاشقش میشه

    طرز تهیه توپک بیسکوئیتی با روش اسان:

    اول بادوم زمینی ها رو تو تابه با حرارت متوسط تفت میدیم مواظب باشین اگه شعله زیاد باشه بادوم زمینی ها میسوزن.
    بادوم زمینی ها رو با دستگاه یکم خرد میکنیم .

    بعد ۵۰ گرم کره رو داخل قابلمه آب میکنیم .
    بهش ۱۰۰ گرم شکلات اضافه میکنیم میزاریم آب بشه
    میتونین دو ق غ پودر کاکائو هم بریزین ولی شکلات یه چیز دیگست.

    یه پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم مخلوط که شد از رو گاز برمیداریم.

    دو بسته بسکویت پتی بور بزرگ رو پودر میکنیم
    به شکلات و خامه اضافه میکنیم
    بادوم زمینی هارو هم میریزیم
    وقتی مواد با هم مخلوط شد با دست گلوله میکنیم و توی ظرف میچینیم.
    برای سس روش هم نصف قوطی شیر عسلی رو با دو ق غ سرپر پنیر خامه ای میکس میکنیم میریزیم
    روش با سس شکلات تزیین میکنیم
    میزاریم یخچال.

    طرز تهیه توپک بیسکوئیتی

    About The Author