• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آموزش کیک شیر داغ + نکات حرفه ای

    آموزش کیک شیر داغ


    بهتون قول داده بودم پست بعدي كيك شير داغ باشه
    الوعده وفا
    بريم باهم رسپي یکی از لطیف ترین کیک های عصرونه رو داشته باشيم

    مواد مورد نیاز :

    • آرد سفید ۲ و ۱/۴ پیمانه
    • کره ۱۰۰ گرم
    • شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • شکر ۲۲۰ گرم
    • بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
    • وانیل کمی

    آموزش کیک شیر داغ


    کره و شیر رو با هم گرم کنید بطوریکه کره ذوب بشه(نیازی به جوشیدن شیر نیست)
    تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با دور تند همزنتونبه مدت ۷ دقیقه بزنید.( باید دانه های شکر کاملا حل شه)
    شیر و کره که کاملا داغ هست رو کم کم به ملات کیک اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن مخلوط میکنیم.
    نهایتا مخلوط ارد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیم رو توی سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک دورانی مخلوط میکنیم.

    برای ۴۵ دقیقه میره توی فر گرم شده با ۱۸۰ درجه.

    آموزش کیک شیر داغ

    About The Author