دستور پخت فطایر گوشت با رب انار خوشمزه:
یه جورایی شبیهه پیتزاست بدون پنیر که هم سبکتره هم خوشمزه تر
مواد لازم؛
برای مواد گوشتی؛
- گوشت چرخ کرده
- پیاز یک عدد
- سیر یک حبه
- گوجه یک عدد
- فلفل دلمه یک عدد کوچک
- رب انار دو ق غ
- نمک و فلفل سیاه
برای خمیر:
- آرد سه لیوان
- شکر یک ق غ
- روغن یک چهارم لیوان
- خمیر مایه یک ق غ
- شیر خشک سه ق غ
- آب ولرم یک لیوان
- نمک کمی
طرز تهیه فطایر گوشت با رب انار :
پیاز و گوجه رو رنده میکنیم آبشو میگیریم به گوشت اضافه میکنیم بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم ورز میدیم یه ساعت میزاریم یخچال .
.پ.ن. رنگ گوشت که تیره شده به خاطر رب انار هستش
برای خمیر اول یک لیوان آرد و خمیر مایه و شکر و شیرخشک مخلوط میکنیم آب ولرم میریزیم حدود پنج الی هفت دقیقه میزاریم عمل بیاد.
بعد دو لیوان آرد باقیمانده و روغن رو اضافه میکنیم ورز میدیم میتونیم این خمیر رو بلافاصله استفاده کنیم
خمیر رو پهن میکنیم قالب میزنیم یا مثل من با دست چانه بگیرین و پهن کنین مایه گوشتی بریزین و بزارین تو فر
اول شعله پایین رو روشن میکنیم بعد که مطمعن شدیم نونش پخته گریل رو روشن میکنیم .