طرز تهیه هات کیک – آموزش پخت کیک با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه هات کیک :

طرز تهیه هات کیک

اموزش درست کردن و طرز تهیه هات کیک با روش آسان در خانه:

هات کیک یک نوع پنکیکه که به جای شیر گلاب و به جای وانیل پودرهل میریزیم.
اگه میخواین مهمونی برین و دست خالی نرین میتونین با خودتون یک سینی ازین پنکیکای کوچولو ببرین هم لقمه ای و شیک و مجلسیه و هم سریع آماده میشه و لازم نیست داخل یخچال بمونه .

مواد لازم:

  • تخم مرغ یک عدد
  • گلاب نصف لیوان
  • روغن مایع. ۳ ق غ
  • شکر ۵ ق غ
  • پودرهل.نصف ق مرباخوری
  • آرد ۱۵۰گرم
  • بکینگ پودر یک ق مرباخوری سرپر

طرز تهیه:

تخم مرغ و پودرهل و شکر رو داخل مخلوط کن میریزیم دستگاه رو روشن میکنیم سی ثانیه که مخلوط شد روغن و گلاب ،آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم .
همه مواد که باهم مخلوط و یکدست شدند نیم ساعت استراحت میدیم .
مواد رو داخل ظرف سس میریزیم .


کف تابه تفلون با روغن چرب میکنیم از مواد به صورت سکه ای روی تابه میریزیم مثل پنکیک یکطرفش که سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.
هات کیکارو داخل ظرف بچینین روشو با عسل،شیره،شکلات،انواع کرمها و…تزیین کنین و میل کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image